Zomerkorenfestival 2018

Op 27 januari was de spetterende opening van Leeuwarden Culturele Hoofdstad. Zoals bekend hebben wij het Winterkorenfestival in het Natuurmuseum hiervoor laten wijken. Maar noteer alvast de volgende winteredities: voor 2019, 2020, 2021 en 2022 is met het Natuurmuseum overeen gekomen, dat Lokaal Vocaal het laatste weekend van januari daar haar winterkorenfestival zal houden.

Maar we werken nu eerst graag met jullie toe naar het zomerkorenfestival in de Prinsentuin te Leeuwarden. Het festival wordt gehouden op zondag 10 juni 2018.

We starten dit jaar om 11.30 uur en het einde is om 17.30 uur. Deze tijden zijn nog onder voorbehoud. Om het festival extra glans te geven zijn wij doende om een mooie aanvulling te verzinnen op ons festival. Dit kan nog leiden tot een tijdsaanpassing. Wat zeker is: jullie krijgen twee keer op een verschillend podium de gelegenheid om je zangkunst te laten horen en zien!

Het programma voor 10ndag 10 juni is inmiddels bekend en vind je de op de pagina: Programma Lokaal Vocaal 10 juni 2018.

Voor een vlekkeloze organisatie op 10 juni vragen we…
Er zijn 5 podia. Voor een goede doorloop van alle optredens, vragen we jullie om een goede timing van een kwartier per optreden. Het blijkt dat er soms door plotselinge uitval van koren of anderszins ruimte in tijd ontstaat. Om dat mogelijk op te kunnen vullen vragen we enige flexibiliteit: houd rekening met verlenging, waarvoor je twee reservenummers hebt.

En ook vragen we twee mensen van jullie koor als “tijdwaarnemers”, die dit doen voor of na jullie eigen optreden. Op het formulier graag hiervoor twee namen noemen, met mailadres en telefoonnummer.

Aanmelden is niet meer mogelijk. Uiterlijk 15 april laten wij weten of jullie kunnen  meedoen. En is dat het geval, dan ontvangen jullie begin mei het tijdschema en meer informatie voor de “tijdwaarnemers”!

In dit bijzondere Culturele jaar LF 2018 hebben we er weer zin in en maken we er een mooi feest van!