Zomerkorenfestival 2016

Wij denken met warme gedachten terug aan het Winterkorenfestival op 16 en 17 januari 2016! Gezien uw enthousiaste reacties op ons evaluatieformulier, waarvoor onze hartelijke dank, gaan we volgend jaar weer rond die tijd het festival plannen. Hebt u de foto’s al gezien op onze website? Gemaakt door Henk Haar.

Zomerkorenfestival in Prinsentuin

Ons Zomerkorenfestival is op zondag 12 juni. De aanmelding is inmiddels gesloten! We gaan ons best doen om daarbij ook weer een gevarieerd aanbod van koren te garanderen. Het programma is inmiddels bekend.

Buma Stemra

Er klinken altijd mooie liedjes bij de festivals van Lokaal Vocaal, maar daarvoor geldt ook, net als bij de radio, dat er rechten zijn voor de artiesten die de liedjes gemaakt hebben. Dat willen we graag duidelijk en goed regelen. Vandaar dat we uw aandacht vragen voor het regelen van de Buma-Stemra-rechten, door u aan te sluiten bij een korenbond. Wellicht bent u dat al!

City Proms

Er zijn grootse plannen voor het samenstellen van een Noardewyn CityPromskoor, dat tijdens de openingsavond van het CityProms Festival zal gaan optreden. Meer informatie volgt binnenkort.

 

Graag tot ziens op 12 juni en we wensen u een veelbelovend muzikaal voorjaar.